Bog & idéBlanca Miosi

Bøger skrevet af Blanca Miosi

Læs mere om Blanca Miosi
3 produkter
3 produkter
El sustituto - dramatizado
El sustituto - dramatizadoBlanca Miosi
89,95 DKK
Lydbog
(0)
El sustituto - dramatizado
El pacto - dramatizado
El pacto - dramatizadoBlanca Miosi
89,95 DKK
Lydbog
(0)
El pacto - dramatizado
La lista
La listaBlanca Miosi
89,95 DKK
Lydbog
(0)
La lista

Mere om Blanca Miosi

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Blanca Miosi. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Miosi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "El pacto - dramatizado" udgivet af SAGA Egmont - "El sustituto - dramatizado" udgivet af SAGA Egmont - "La lista" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Blanca Miosis bøger

Blanca Miosi har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Miosi fås kun som lydbog. Miosis bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Blanca Miosis "El pacto - dramatizado"

Hos Bog & idé er "El pacto - dramatizado" tilgængelig som lydbog. Blanca Miosis "El pacto - dramatizado" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen kan købes online hos Bog & idé på spa og er publiceret af SAGA Egmont.

"El sustituto - dramatizado" af Blanca Miosi

Hos Bog & idé er "El sustituto - dramatizado" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "El sustituto - dramatizado" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Blanca Miosi