Bog & idéBloomsbury Publishing Ltd.

Bøger skrevet af Bloomsbury Publishing Ltd.

Læs mere om Bloomsbury Publishing Ltd.
1 produkter
1 produkter
Fantastiske skabninger - Naturens vidundere
TILBUD
Fantastiske skabninger - Naturens vidundereBloomsbury Publishing Ltd.
239,96 DKK299,95 DKK
Indbundet
(1)
Fantastiske skabninger - Naturens vidundere

Mere om Bloomsbury Publishing Ltd.

Der er bare én bog af Bloomsbury Publishing Ltd. tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Fantastiske skabninger - Naturens vidundere". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bloomsbury Publishing Ltd.s "Fantastiske skabninger - Naturens vidundere"

"Fantastiske skabninger - Naturens vidundere" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Bloomsbury Publishing Ltd. skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bloomsbury Publishing Ltd.