Bog & idéBo Allesøe Christensen

Bøger skrevet af Bo Allesøe Christensen

Læs mere om Bo Allesøe Christensen
1 produkter
1 produkter
Empiriske undersøgelser og metodiske greb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Empiriske undersøgelser og metodiske grebBent Sortkær
314,96 DKK
Bog
(0)
Empiriske undersøgelser og metodiske greb

Mere om Bo Allesøe Christensen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Bo Allesøe Christensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Christensen.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Bo Allesøe Christensens bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Essays on experience and economy" udgivet af Department of Agroecology, Aarhus University - "Empiriske undersøgelser og metodiske greb" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Bo Allesøe Christensen

Du kan bestille to bøger af Bo Allesøe Christensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Christensens bøger kommer i udvalgte formater. Christensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bo Allesøe Christensens "Essays on experience and economy"

Det er muligt at købe Bo Allesøe Christensens "Essays on experience and economy" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Department of Agroecology, Aarhus University.

"Empiriske undersøgelser og metodiske greb" af Bo Allesøe Christensen

"Empiriske undersøgelser og metodiske greb" findes på den digitale boghylde som bog. Dette er en også en skøn bog fra Christensen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Allesøe Christensen