Bog & idéBo Bach

Bøger skrevet af Bo Bach

Læs mere om Bo Bach
4 produkter
4 produkter
ICD-11 Personlighedsforstyrrelser
ICD-11 PersonlighedsforstyrrelserBo Bach
439,95 DKK
Paperback
(0)
ICD-11 Personlighedsforstyrrelser
Recovery - at komme sig over psykisk lidelse
Recovery - at komme sig over psykisk lidelseStine Bjerrum Møller
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Recovery - at komme sig over psykisk lidelse
Personlighed og personlighedsforstyrrelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Personlighed og personlighedsforstyrrelserOle Jakob Storebø
584,96 DKK
Indbundet
(0)
Personlighed og personlighedsforstyrrelser
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriErik Simonsen
689,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri

Mere om Bo Bach

Bo Bach har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af -s bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Personlighed og personlighedsforstyrrelser" udgivet af Gyldendal - "SKRIDT" udgivet af Harmoney - "Brug viden om hjernen i kognitiv adfærdsterapi" udgivet af Sokratisk

Bo Bachs bøger

Bo Bach har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Bo Bach bøger i samtlige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Personlighed og personlighedsforstyrrelser" af Bo Bach

"Personlighed og personlighedsforstyrrelser" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Bo Bach "SKRIDT"

"SKRIDT" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Harmoney, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Bach