Bog & idéBo Beier Thorup

Bøger skrevet af Bo Beier Thorup

Læs mere om Bo Beier Thorup
1 produkter
1 produkter
SamfNU C
BOEGERTILSTAERKPRIS
SamfNU CPeter Mouritsen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
SamfNU C

Mere om Bo Beier Thorup

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Bo Beier Thorup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Thorups nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "SamfNU - stx & hf B-niveau" udgivet af Systime - "SamfNU C" udgivet af Systime - "SamfNU stx & hf B " i serien "." udgivet af Systime - "SamfNU - htx B-niveau" udgivet af Systime - "SamfNU - hhx C-niveau" udgivet af Systime - "SamfNU - htx C-niveau" udgivet af Systime - "SamfNU - stx & hf C-niveau" udgivet af Systime

Bo Beier Thorups bøger

Du kan købe syv bøger af Bo Beier Thorup her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Thorup som hæftet. Thorup har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne publiceret af Systime.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bo Beier Thorups "SamfNU - stx & hf B-niveau"

Det er muligt at købe Bo Beier Thorups "SamfNU - stx & hf B-niveau" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Bo Beier Thorup "SamfNU C"

Hos Bog & idé er "SamfNU C" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Beier Thorup