Bog & idéBo Birk Nielsen

Bøger skrevet af Bo Birk Nielsen

Læs mere om Bo Birk Nielsen
2 produkter
2 produkter
Elevens læring og dannelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Elevens læring og dannelseSøren Pjengaard
458,96 DKK
Paperback
(0)
Elevens læring og dannelse
Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nye veje mod professionelle læringsfællesskaberLene Tanggaard og Jan Tønnesvang
377,96 DKK
Paperback
(0)
Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber

Mere om Bo Birk Nielsen

Der er forskellige bøger af Bo Birk Nielsen online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Nielsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Elevens læring og dannelse" udgivet af Dafolo Forlag

Bøger skrevet af Bo Birk Nielsen

Bo Birk Nielsen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Nielsens bøger fås blot som paperback. Nielsens bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Dafolo Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bo Birk Nielsens "Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber"

Det er muligt at købe Bo Birk Nielsens "Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Nielsens serie "Undervisning og læring". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo Forlag.

Bo Birk Nielsen "Elevens læring og dannelse"

Det er muligt at købe Bo Birk Nielsens "Elevens læring og dannelse" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Dafolo Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Birk Nielsen