Bog & idéBo Dahl Hermansen

Bøger skrevet af Bo Dahl Hermansen

Læs mere om Bo Dahl Hermansen
2 produkter
2 produkter
Iran i historiens søgelys
BOEGERTILSTAERKPRIS
Iran i historiens søgelysBo Dahl Hermansen og Claus Valling Pedersen
207,46 DKK
Paperback
(0)
Iran i historiens søgelys
Veje og kultur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Veje og kulturPernille Carstens
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Veje og kultur

Mere om Bo Dahl Hermansen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Bo Dahl Hermansen. På listen nedenfor har du Hermansens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Veje og kultur" udgivet af Forlaget Orbis - "Iran i historiens søgelys" udgivet af Orbis

Bo Dahl Hermansens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Bo Dahl Hermansen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Hermansens bøger kommer i forskellige formater. Hermansens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Veje og kultur" af Bo Dahl Hermansen

Det er muligt at købe Bo Dahl Hermansens "Veje og kultur" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Orbis , der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Bo Dahl Hermansen "Iran i historiens søgelys"

"Iran i historiens søgelys" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Orbis.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Dahl Hermansen