Bog & idéBo Danielsen

Bøger skrevet af Bo Danielsen

Læs mere om Bo Danielsen
1 produkter
1 produkter
Tandklinikassistent - hovedforløb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tandklinikassistent - hovedforløbLene Ryesberg-Olsen
1223,96 DKK
Indbundet
(0)
Tandklinikassistent - hovedforløb

Mere om Bo Danielsen

Der findes forskellige bøger skrevet af Bo Danielsen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Danielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tandklinikassistent - hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Tandklinikassistent Hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S

Bøger af Bo Danielsen

Der er to tilgængelige udgivelser af Bo Danielsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Danielsens bøger kommer i et udvalg af formater. Danielsens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Praxis Forlag A/S.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tandklinikassistent - hovedforløb" af Bo Danielsen

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Danielsen, kan du godt glæde dig. Det er Praxis Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Tandklinikassistent Hovedforløb" af Bo Danielsen

Det er muligt at købe Bo Danielsens "Tandklinikassistent Hovedforløb" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Praxis Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Danielsen