Bog & idéBo Feldt-Rasmussen

Bøger skrevet af Bo Feldt-Rasmussen

Læs mere om Bo Feldt-Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave

Mere om Bo Feldt-Rasmussen

Bo Feldt-Rasmussen har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Feldt-Rasmussens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af -

Bo Feldt-Rasmussens bøger

Bo Feldt-Rasmussen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Feldt-Rasmussen som indbundet. Feldt-Rasmussens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Bo Feldt-Rasmussen

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Bo Feldt-Rasmussen "Basisbog i medicin og kirurgi"

Hos Bog & idé er "Basisbog i medicin og kirurgi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er -, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Feldt-Rasmussen