Bog & idéBo Foged

Bøger skrevet af Bo Foged

Læs mere om Bo Foged
1 produkter
1 produkter
Skab værdi som finansiel forretningspartner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skab værdi som finansiel forretningspartnerBo Foged
611,96 DKK
Hæftet
(0)
Skab værdi som finansiel forretningspartner

Mere om Bo Foged

Der er mange bøger af Bo Foged tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Fogeds nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kompendium i Eksternt Regnskab" udgivet af Aspiri - "Complet kompendium i Management Accounting" udgivet af Complet - "Kompendium i Strategi" udgivet af Aspiri - "X - Kompendium i Eksternt Regnskab" udgivet af Aspiri - "X - Kompendium i Økonomistyring" udgivet af Aspiri - "Skab værdi som finansiel forretningspartner" udgivet af Foged - "Kompendium i management accounting" udgivet af Aspiri - "Kompendium i ekstern regnskab" i serien "Kompendium" udgivet af Aspiri - "Kompendium i management accounting" udgivet af Aspiri - "Complet Kompendium i Management Accounting" udgivet af Complet - "Complet Kompendium i Management Accounting" udgivet af Complet

Bøger skrevet af Bo Foged

Du kan bestille 11 bøger af Bo Foged her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Fogeds bøger fås i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Foged inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kompendium i Eksternt Regnskab" af Bo Foged

"Kompendium i Eksternt Regnskab" er til salg som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aspiri.

"Complet kompendium i Management Accounting" af Bo Foged

Endnu en af Bo Foged fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Complet.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Foged