Bog & idéBo Kalvslund

Bøger skrevet af Bo Kalvslund

Læs mere om Bo Kalvslund
2 produkter
2 produkter
Lav computerspil på din iPad
Lav computerspil på din iPadBo Kalvslund
199,95 DKK
Paperback
(0)
Lav computerspil på din iPad
Smykker - Cire Perdue
Smykker - Cire PerdueBo Kalvslund
39,95 DKK
EBOG
(0)
Smykker - Cire Perdue

Mere om Bo Kalvslund

Der er flere bøger af Bo Kalvslund til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kalvslund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lav computerspil på din iPad" udgivet af App Academy - "Bamse og mor" udgivet af SAXO Publish - "Lær at lave computerspil" udgivet af App Academy

Bøger af Bo Kalvslund

Bo Kalvslund har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Bo Kalvslund fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Kalvslund er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lav computerspil på din iPad" af Bo Kalvslund

Det er muligt at købe Bo Kalvslunds "Lav computerspil på din iPad" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af App Academy.

Bo Kalvslund "Bamse og mor"

Hos Bog & idé er "Bamse og mor" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Bamse og mor" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er SAXO Publish, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Kalvslund