Bog & idéBo Karl Christensen

Bøger skrevet af Bo Karl Christensen

Læs mere om Bo Karl Christensen
2 produkter
2 produkter
Af stjernestøv er du kommet
STREAM
Af stjernestøv er du kommetBo Karl Christensen
129,95 DKK
Lydbog
(4)
Af stjernestøv er du kommet
Af stjernestøv er du kommet
Af stjernestøv er du kommetBo Karl Christensen
129,95 DKK
EBOG
(3)
Af stjernestøv er du kommet

Mere om Bo Karl Christensen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Bo Karl Christensen, finder du et stort udvalg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Christensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Af stjernestøv er du kommet" udgivet af Grønningen 1 - "Af stjernestøv er du kommet" udgivet af Grønningen 1 - "Af stjernestøv er du kommet" udgivet af Grønningen 1

Mere om Bo Karl Christensens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Bo Karl Christensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Bo Karl Christensen bøger i flere forskellige formater. Christensens bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Grønningen 1.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bo Karl Christensens "Af stjernestøv er du kommet"

Det er muligt at købe Bo Karl Christensens "Af stjernestøv er du kommet" som lydbog. Med Bo Karl Christensens "Af stjernestøv er du kommet" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Grønningen 1, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Af stjernestøv er du kommet" af Bo Karl Christensen

Det er muligt at købe Bo Karl Christensens "Af stjernestøv er du kommet" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Af stjernestøv er du kommet" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Grønningen 1, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Karl Christensen