Bog & idéBo Krüger

Bøger skrevet af Bo Krüger

Læs mere om Bo Krüger
3 produkter
3 produkter
Mødeledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
MødeledelseBo Krüger
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Mødeledelse
Mødeledelse
MødeledelseBo Krüger
99,95 DKK
e-bog
(1)
Mødeledelse
Kontorets Indiana Jones
Kontorets Indiana JonesBo Krüger
49,95 DKK
e-bog
(0)
Kontorets Indiana Jones

Mere om Bo Krüger

Hvis du mangler en bog af Bo Krüger, kan du købe et bredt udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Krügers seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mødeledelse" i serien "Kort til viden" udgivet af Akademisk Forlag - "Mødeledelse" i serien "Kort til viden" udgivet af Børsen - "Kontorets Indiana Jones" udgivet af Gyldendal Business - "Sociale medier - den 7. sans" i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Kontorets Indiana Jones" udgivet af Gyldendal Business - "Mødeledelse" i serien "Kort til viden" udgivet af Børsen

Bøger af Bo Krüger

Bo Krüger har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Krügers bøger kommer i et udvalg af formater. Bo Krüger bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bo Krügers "Mødeledelse"

"Mødeledelse" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Krügers serie "Kort til viden". Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Bo Krüger "Mødeledelse"

"Mødeledelse" er tilgængelig som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Mødeledelse" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Kort til viden". Det er Børsen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Krüger