Bog & idéBo Lillesøe

Bøger skrevet af Bo Lillesøe

Læs mere om Bo Lillesøe
2 produkter
2 produkter
SMS-Banden
STREAM
SMS-BandenBo Lillesøe
79,95 DKK
Lydbog
(0)
SMS-Banden
SMS-Banden
SMS-BandenBo Lillesøe
69,00 DKK
e-bog
(0)
SMS-Banden

Mere om Bo Lillesøe

Hvis du leder efter en bog af Bo Lillesøe, kan du vælge i mellem et bredt sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Lillesøes udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "SMS-Banden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Neue Zeiten - Neue Töne" udgivet af Gyldendal

Bo Lillesøes bøger

Du kan bestille to bøger af Bo Lillesøe her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Lillesøes bøger kommer i flere formater. Lillesøes bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"SMS-Banden" af Bo Lillesøe

Hos Bog & idé er "SMS-Banden" tilgængelig som e-bog. "SMS-Banden" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Bo Lillesøe "Neue Zeiten - Neue Töne"

Det er muligt at købe Bo Lillesøes "Neue Zeiten - Neue Töne" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Lillesøe