Bog & idéBo Morell

Bøger skrevet af Bo Morell

Læs mere om Bo Morell
1 produkter
1 produkter
Berlin i kunsten - Kunsten i Berlin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Berlin i kunsten - Kunsten i BerlinBo Morell
356,86 DKK
Hardback
(0)
Berlin i kunsten - Kunsten i Berlin

Mere om Bo Morell

Bo Morell har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Morells nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Berlin, Berlin" udgivet af Columbus - "Berlin med andre øjne" udgivet af Saxo Publish

Bøger skrevet af Bo Morell

Du kan finde to bøger af Bo Morell her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Bo Morell bøger i flere forskellige formater. Morells bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bo Morells "Berlin, Berlin"

"Berlin, Berlin" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Columbus, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Bo Morell "Berlin med andre øjne"

Hos Bog & idé er "Berlin med andre øjne" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saxo Publish.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Morell