Bog & idéBo Morthorst Rasmussen

Bøger skrevet af Bo Morthorst Rasmussen

Læs mere om Bo Morthorst Rasmussen
4 produkter
4 produkter
Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionsetiske udfordringer i socialt arbejdeJens Eistrup
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde
Professionsdannelse på tværs
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionsdannelse på tværsHans Henrik Hjermitslev
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionsdannelse på tværs
Hånd om helheden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hånd om helhedenSøren Kronborg Pedersen og Bo Morthorst Rasmussen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Hånd om helheden
Unges livsvilkår - muligheder, risici og professionelle udfordringer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Unges livsvilkår - muligheder, risici og professionelle udfordringerAnette Schleicher
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Unges livsvilkår - muligheder, risici og professionelle udfordringer

Mere om Bo Morthorst Rasmussen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Bo Morthorst Rasmussen, finder du et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Rasmussens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Professionsdannelse på tværs" udgivet af Djøf Forlag - "Unges livsvilkår - muligheder, risici og professionelle udfordringer" udgivet af Akademisk Forlag - "Hånd om helheden" udgivet af Klim - "Familierådslagning - en beslutningsmodel" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bo Morthorst Rasmussens bøger

Du kan finde fem bøger af Bo Morthorst Rasmussen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan kun bestille Rasmussens bøger som hæftet. Rasmussen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde" af Bo Morthorst Rasmussen

"Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Bo Morthorst Rasmussen "Professionsdannelse på tværs"

"Professionsdannelse på tværs" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Morthorst Rasmussen