Bog & idéBo Mossberg

Bøger skrevet af Bo Mossberg

Læs mere om Bo Mossberg
2 produkter
2 produkter
Feltfloraen
FeltfloraenBo Mossberg
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Feltfloraen
Nordens flora
Nordens floraBo Mossberg
749,95 DKK
Indbundet
(1)
Nordens flora

Mere om Bo Mossberg

Hvis du søger en bog af Bo Mossberg, har du et bredt sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Mossbergs seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nordens flora" udgivet af Gyldendal - "Den nye nordiske flora" udgivet af Gyldendal - "Orkidéer i Europa" udgivet af Gyldendal - "Feltfloraen" udgivet af Gyldendal - "Den nye nordiske flora" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Bo Mossberg

Du kan bestille fem bøger af Bo Mossberg her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Bo Mossberg kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Mossberg er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nordens flora" af Bo Mossberg

Hos Bog & idé er "Nordens flora" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Den nye nordiske flora" af Bo Mossberg

Dette er en også en fantastisk bog fra Mossberg, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Mossberg