Bog & idéBo Rand Jørgensen

Bøger skrevet af Bo Rand Jørgensen

Læs mere om Bo Rand Jørgensen
3 produkter
3 produkter
Exit! Exit! En historie om CyberSpace
Exit! Exit! En historie om CyberSpaceBo Rand Jørgensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Exit! Exit! En historie om CyberSpace
Den blå elefant
Den blå elefantBo Rand Jørgensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Den blå elefant
Den blå elefant
STREAM
Den blå elefantBo Rand Jørgensen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Den blå elefant

Mere om Bo Rand Jørgensen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger skrevet af Bo Rand Jørgensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den blå elefant" udgivet af Saga - "Exit! Exit! En historie om CyberSpace" udgivet af Saga - "Den blå elefant" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Exit! Exit! En historie om CyberSpace" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Exit! Exit!" udgivet af Klim

Bo Rand Jørgensens bøger

Du kan købe fem bøger af Bo Rand Jørgensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Jørgensens bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Jørgensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bo Rand Jørgensens "Den blå elefant"

Hos Bog & idé er "Den blå elefant" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.

"Exit! Exit! En historie om CyberSpace" af Bo Rand Jørgensen

"Exit! Exit! En historie om CyberSpace" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Rand Jørgensen