Bog & idéBo Rasmussen

Bøger skrevet af Bo Rasmussen

Læs mere om Bo Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Psykiatrisk sygepleje
Psykiatrisk sygeplejeMarianne Melau
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatrisk sygepleje
Højbjergnoveller
HøjbjergnovellerIngrid Falktoft Andersen
45,95 DKK
PDF
(0)
Højbjergnoveller

Mere om Bo Rasmussen

Der er flere forskellige bøger af Bo Rasmussen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stranden" udgivet af KOUSTRUP & CO - "Forskning, kvalitet og klinisk praksis" udgivet af Gyldendal - "Psykiatrisk sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Eneboeren" udgivet af Ådalen - "Undren og eftertanke" udgivet af Kvan - "Positiv adfærd i læring og samspil (PALS)" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "lille A's minizoo" udgivet af GUY & CO - "Bamserulle - verdens bedste pizzabager" udgivet af GUY & CO - "Bamserulle - og den underlige historie" udgivet af GUY & CO - "Ildskæret fra en gammel lygte" udgivet af Ådalen - "Everyday life and well-being of children recently diagnosed with Autism Spectrum Disorders" udgivet af Sociologisk institut - "Stoffer og natteliv" udgivet af - - "Træd til side, så du selv kan komme til" udgivet af Books on Demand - "Træd til side, så du selv kan komme til" udgivet af Books on Demand - "Fortællinger om de 7 dødssynder" udgivet af Ådalen - "Dansk blod i Amerikas borgerkrig" udgivet af Zetland - "Højbjergnoveller" udgivet af Højbjerg-forfatterne - "I krig for Lincoln - dansk blod i den amerikanske borgerkrig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ad brændte broer" udgivet af Saxo - "I krig for Lincoln" udgivet af Information - "Jeg Sofie fra Holme" udgivet af Ådalen - "Johannes og Beate" udgivet af Ådalen - "I krig for Lincoln" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Minervas ugle flyver kun i skumringen" udgivet af Ådalen - "26 figurer i et landskab" udgivet af Ådalen - "Længe leve folkekirken - folkets kirke" udgivet af Ådalen - "Hjemstavn og verdensborgerskab" udgivet af Ådalen - "Johannes Jørgensens konversion" i serien "Ælnoths skriftserie" udgivet af Ælnoth - "Sådan leder du medarbejdere, der er klogere end dig selv" udgivet af L&R Business - "Franciskanerne i Norden" i serien "Ælnoths skriftserie." udgivet af Ælnoth - "Viden, videnskab og virkelighed" udgivet af Samfundslitteratur - "Jeg havde en drøm" udgivet af Attika - "Franciskanerne i Norden " i serien "Ælnoths skriftserie." udgivet af Ælnoth - "Højbjergnoveller" udgivet af Højbjerg-forfatterne - "Pytlick" udgivet af People'sPress - "I krig for Lincoln" udgivet af Informations Forlag
Og et antal andre bøger skrevet af Rasmussen, som du også kan finde hos Bog & idé.

Bo Rasmussens bøger

Bo Rasmussen har 36 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Bo Rasmussen fås i et udvalg af formater. Rasmussen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Stranden" af Bo Rasmussen

"Stranden" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af KOUSTRUP & CO.

"Forskning, kvalitet og klinisk praksis" af Bo Rasmussen

Det er muligt at købe Bo Rasmussens "Forskning, kvalitet og klinisk praksis" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Rasmussen