Bog & idéBo Riemann

Bøger skrevet af Bo Riemann

Læs mere om Bo Riemann
3 produkter
3 produkter
Havets ressourcer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Havets ressourcerNaturvidenskab div.
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Havets ressourcer
Maritim arealplanlægning i Øresund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Maritim arealplanlægning i ØresundBo Riemann
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Maritim arealplanlægning i Øresund
Maritim arealplanlægning i Øresund
Maritim arealplanlægning i Øresundn a
89,95 DKK
EBOG
(0)
Maritim arealplanlægning i Øresund

Mere om Bo Riemann

Bo Riemann har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Riemanns nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Maritim arealplanlægning i Øresund" i serien "Miljøbiblioteket" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Havets ressourcer" i serien "Miljøbiblioteket" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Bo Riemann

Der er to tilgængelige udgivelser af Bo Riemann hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Bo Riemann kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Riemann er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bo Riemanns "Maritim arealplanlægning i Øresund"

Det er muligt at købe Bo Riemanns "Maritim arealplanlægning i Øresund" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Riemanns serie "Miljøbiblioteket". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Havets ressourcer" af Bo Riemann

"Havets ressourcer" er tilgængelig som pdf. Endnu en af Bo Riemann skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er med i serien "Miljøbiblioteket". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Riemann