Bog & idéBo Schiøler

Bøger skrevet af Bo Schiøler

Læs mere om Bo Schiøler
1 produkter
1 produkter
Seniorerne synger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Seniorerne syngerBo Schiøler
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Seniorerne synger

Mere om Bo Schiøler

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Bo Schiøler. På listen nedenfor ser du Schiølers seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Seniorerne synger" udgivet af Eget forlag - "Ballademager blues" udgivet af Høst & Søn - "Kattejammer rock" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "Hjerteblod" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "De røde sokker" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "Mikkels dag" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "5 Kattejammerrock sange" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "Flyv fugl, flyv" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "Vi lever på Vesterbro" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "Kartoffel folket" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "Til dig - fra Vesterbro Ungdomsgård" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "Teaterlyrik fra Vesterbro Ungdomsgård" udgivet af Drama - "Den store himmelflugt eller Balladen om Prins Buris og Liden Kirstens kjærlighed og død" udgivet af Drama - "Kongens nye kluns og andre spil for børn" i serien "Skolekomedier fra Forlaget Drama" udgivet af Drama - "Dagens sensation" udgivet af Drama - "Fremtidens folk" udgivet af Wilhelm Hansen - "Elvis d. III og andre spil om livet" i serien "Skolekomedier fra Teaterforlaget Drama" udgivet af Drama - "Perler for svin og andre moderne eventyr" i serien "Skolekomedier fra Forlaget Drama" udgivet af Drama - "De tre musketerer" udgivet af Teaterforlaget Drama - "Plasticgaden og andre spil for unge" i serien "Skolekomedier fra Forlaget Drama" udgivet af Drama - "Dukkebarnet Barbie" udgivet af Drama

Bo Schiølers bøger

Du kan købe 21 bøger af Bo Schiøler her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Schiølers bøger fås i flere forskellige formater. Bo Schiøler bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bo Schiølers "Seniorerne synger"

"Seniorerne synger" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Eget forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Ballademager blues" af Bo Schiøler

Hos Bog & idé er "Ballademager blues" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Høst & Søn, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Schiøler