Bog & idéBo Söderström

Bøger skrevet af Bo Söderström

Læs mere om Bo Söderström
2 produkter
2 produkter
Nordens sommerfugle
Nordens sommerfugleBo Söderström
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Nordens sommerfugle
Nordens fjärilar : en fälthandbok
Nordens fjärilar : en fälthandbokBo Söderström
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Nordens fjärilar : en fälthandbok

Mere om Bo Söderström

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Bo Söderström. På listen nedenfor har du Söderströms nyeste bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Bo Söderströms bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Nordens sommerfugle" udgivet af Gyldendal - "Nordens fjärilar : en fälthandbok" udgivet af Bonnier Fakta

Bøger skrevet af Bo Söderström

Der er to tilgængelige bøger af Bo Söderström hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Söderström fås blot som hæftet. Söderströms bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nordens sommerfugle" af Bo Söderström

Hos Bog & idé er "Nordens sommerfugle" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Nordens fjärilar : en fälthandbok" af Bo Söderström

"Nordens fjärilar : en fälthandbok" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Bonnier Fakta.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Söderström