Bog & idéBo Søndergaard Jensen

Bøger skrevet af Bo Søndergaard Jensen

Læs mere om Bo Søndergaard Jensen
1 produkter
1 produkter
Psykoterapeutiske tilgange til PTSD
Psykoterapeutiske tilgange til PTSDTrine Maria Nørregaard Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykoterapeutiske tilgange til PTSD

Mere om Bo Søndergaard Jensen

Bo Søndergaard Jensen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Psykoterapeutiske tilgange til PTSD". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bo Søndergaard Jensens "Psykoterapeutiske tilgange til PTSD"

"Psykoterapeutiske tilgange til PTSD" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Jensen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Søndergaard Jensen