Bog & idéBo Staal

Bøger skrevet af Bo Staal

Læs mere om Bo Staal
1 produkter
1 produkter
Træn din hjerne - Håndbog til bedre præstation, kommunikation og trivsel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Træn din hjerne - Håndbog til bedre præstation, kommunikation og trivselBo Staal
124,46 DKK
Paperback
(0)
Træn din hjerne - Håndbog til bedre præstation, kommunikation og trivsel

Mere om Bo Staal

Der er blot én bog af Bo Staal tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Træn din hjerne - Håndbog til bedre præstation, kommunikation og trivsel". Det er Bo Staal, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bo Staals "Træn din hjerne - Håndbog til bedre præstation, kommunikation og trivsel"

Hos Bog & idé er "Træn din hjerne - Håndbog til bedre præstation, kommunikation og trivsel" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Bo Staal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Staal, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Staal