Bog & idéBo Stokholm

Bøger skrevet af Bo Stokholm

Læs mere om Bo Stokholm
1 produkter
1 produkter
Den lodrette beståen
Den lodrette beståenBo Stokholm
109,95 DKK
EBOG
(0)
Den lodrette beståen

Mere om Bo Stokholm

Du kan kun finde en enkelt bog af Bo Stokholm her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Den lodrette beståen". Det er Eksistensen, der har udgivet den på dansk. "Den lodrette beståen" er desuden en del af serien "En e-bog fra Eksistensen".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bo Stokholms "Den lodrette beståen"

"Den lodrette beståen" kan købes online som ebog. Med "Den lodrette beståen" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "En e-bog fra Eksistensen". Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Stokholm, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Stokholm