Bog & idéBo Vestergaard

Bøger skrevet af Bo Vestergaard

Læs mere om Bo Vestergaard
6 produkter
6 produkter
Fair proces
Fair procesBo Vestergaard
379,95 DKK
Paperback
(1)
Fair proces
Relationel koordinering i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Relationel koordinering i praksisBo Vestergaard
332,96 DKK
Paperback
(0)
Relationel koordinering i praksis
Byg bro mellem siloerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Byg bro mellem siloerneBo Vestergaard
305,96 DKK
PAPERBACK
(1)
Byg bro mellem siloerne
Hvad laver ledelsen når medarbejderne bestemmer?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad laver ledelsen når medarbejderne bestemmer?Bo Vestergaard
242,96 DKK
Paperback
(1)
Hvad laver ledelsen når medarbejderne bestemmer?
Fair Process
Fair ProcessBo Vestergaard
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Fair Process
Socialrådgiverens samtaler
Socialrådgiverens samtalerUlla Vestergaard
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Socialrådgiverens samtaler

Mere om Bo Vestergaard

Der er flere bøger skrevet af Bo Vestergaard tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Vestergaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvad laver ledelsen når medarbejderne bestemmer?" udgivet af LEAD READ - "Relationel koordinering i praksis" udgivet af LEAD READ / FAIR PROCES - "Byg bro mellem siloerne" udgivet af LEAD READ / FAIR PROCES - "Fair proces" udgivet af LEAD READ / FAIR PROCES - "Fair proces" udgivet af LEAD READ - "Relationel koordinering i praksis" udgivet af Lead read - "Byg bro mellem siloerne" udgivet af Fair Proces - "Fair Proces" udgivet af Fair Proces

Mere om Bo Vestergaards bøger

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Bo Vestergaard hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Bo Vestergaard kan købes i flere formater. Vestergaards bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hvad laver ledelsen når medarbejderne bestemmer?" af Bo Vestergaard

Det er muligt at købe Bo Vestergaards "Hvad laver ledelsen når medarbejderne bestemmer?" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er LEAD READ, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Bo Vestergaard "Relationel koordinering i praksis"

Hos Bog & idé er "Relationel koordinering i praksis" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Relationel koordinering i praksis" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er LEAD READ / FAIR PROCES, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Vestergaard