Bog & idéBo Vestergård Madsen

Bøger skrevet af Bo Vestergård Madsen

Læs mere om Bo Vestergård Madsen
1 produkter
1 produkter
Motorik og bevægelse i børns liv
Motorik og bevægelse i børns livEdith Grunnet
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Motorik og bevægelse i børns liv

Mere om Bo Vestergård Madsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Bo Vestergård Madsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Madsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Oplysning i bevægelse" udgivet af Klim IFO - "Digitale bevægelser" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Motorik og bevægelse i børns liv" udgivet af Gyldendal - "Idræt som fest" i serien "Bevægelsesstudier" udgivet af Klim Center for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, Syddansk Universitet/Gerlev

Bøger af Bo Vestergård Madsen

Bo Vestergård Madsen har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Madsens bøger kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Madsen lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Oplysning i bevægelse" af Bo Vestergård Madsen

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Madsen, kan du godt glæde dig. Det er Klim IFO, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Digitale bevægelser" af Bo Vestergård Madsen

Det er muligt at købe Bo Vestergård Madsens "Digitale bevægelser" som limryg. Endnu en af Bo Vestergård Madsen skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Syddansk Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Vestergård Madsen