Bog & idéBo Wagner Sørensen

Bøger skrevet af Bo Wagner Sørensen

Læs mere om Bo Wagner Sørensen
1 produkter
1 produkter
Æresrelateret social kontrol
Æresrelateret social kontrolBo Wagner Sørensen
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Æresrelateret social kontrol

Mere om Bo Wagner Sørensen

Der er en del bøger af Bo Wagner Sørensen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Æresrelateret social kontrol" udgivet af Akademisk Forlag - "Æresrelateret social kontrol" udgivet af Akademisk Forlag - "Æresrelateret social kontrol" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger af Bo Wagner Sørensen

Bo Wagner Sørensen har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Sørensens bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Akademisk Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bo Wagner Sørensens "Æresrelateret social kontrol"

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Bo Wagner Sørensen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

"Æresrelateret social kontrol" af Bo Wagner Sørensen

Hos Bog & idé er "Æresrelateret social kontrol" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Wagner Sørensen