Bog & idéBo Weinreich

Bøger skrevet af Bo Weinreich

Læs mere om Bo Weinreich
2 produkter
2 produkter
Mindful ledelse
Mindful ledelseBo Weinreich
119,95 DKK
EBOG
(1)
Mindful ledelse
Mindful leadership
Mindful leadershipBo Weinreich
129,95 DKK
EBOG
(0)
Mindful leadership

Mere om Bo Weinreich

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Bo Weinreich. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Weinreichs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mindful ledelse" udgivet af Bogform - "Mindful ledelse" udgivet af bogForm - "På de rigtige præmisser " udgivet af Lee

Bo Weinreichs bøger

Bo Weinreich har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Bo Weinreich bøger i flere forskellige formater. Weinreichs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mindful ledelse" af Bo Weinreich

Det er muligt at købe Bo Weinreichs "Mindful ledelse" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bogform.

"Mindful ledelse" af Bo Weinreich

"Mindful ledelse" er tilgængelig online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Mindful ledelse" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er bogForm, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Weinreich