Bog & idéBodil Bjerring

Bøger skrevet af Bodil Bjerring

Læs mere om Bodil Bjerring
0 produkter

Mere om Bodil Bjerring

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Bodil Bjerring. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bjerring.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "På træk" udgivet af Forfatterforlaget ATTIKA - "Knipser tiden frem" udgivet af Forfatterforlaget Attika

Mere om Bodil Bjerrings bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Bodil Bjerring hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Bodil Bjerring kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Bjerring er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Forfatterforlaget ATTIKA.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"På træk" af Bodil Bjerring

"På træk" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forfatterforlaget ATTIKA.

"Knipser tiden frem" af Bodil Bjerring

Det er muligt at købe Bodil Bjerrings "Knipser tiden frem" som limryg. Dette er en også en fantastisk bog fra Bjerring, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forfatterforlaget Attika.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Bjerring