Bog & idéBodil Blichfeldt

Bøger skrevet af Bodil Blichfeldt

Læs mere om Bodil Blichfeldt
1 produkter
1 produkter
Valg der skaber viden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Valg der skaber videnClaus Nygaard
323,96 DKK
Indbundet
(0)
Valg der skaber viden

Mere om Bodil Blichfeldt

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Bodil Blichfeldt. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Blichfeldt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal

Bøger af Bodil Blichfeldt

Bodil Blichfeldt har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Blichfeldts bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Blichfeldt er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Valg der skaber viden" af Bodil Blichfeldt

Hos Bog & idé er "Valg der skaber viden" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Valg der skaber viden" af Bodil Blichfeldt

Endnu en af Bodil Blichfeldt skønne bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Blichfeldt