Bog & idéBodil Borg Høj

Bøger skrevet af Bodil Borg Høj

Læs mere om Bodil Borg Høj
1 produkter
1 produkter
Motion og bevægelse i skolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Motion og bevægelse i skolenEsben Stilund Volshøj
269,96 DKK
Bog
(1)
Motion og bevægelse i skolen

Mere om Bodil Borg Høj

Der er mange bøger skrevet af Bodil Borg Høj til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Højs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Motion og bevægelse i skolen" udgivet af Gyldendal - "Idrættens værdier og kultur" udgivet af KvaN

Mere om Bodil Borg Højs bøger

Du kan købe to bøger af Bodil Borg Høj her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Bodil Borg Høj kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Høj er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bodil Borg Højs "Motion og bevægelse i skolen"

"Motion og bevægelse i skolen" findes på den digitale boghylde som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Høj, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Idrættens værdier og kultur" af Bodil Borg Høj

Det er muligt at købe Bodil Borg Højs "Idrættens værdier og kultur" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af KvaN.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Borg Høj