Bog & idéBodil Burian

Bøger skrevet af Bodil Burian

Læs mere om Bodil Burian
1 produkter
1 produkter
Metodiske tilgange i socialt arbejde
Metodiske tilgange i socialt arbejdeEskil Domben
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Metodiske tilgange i socialt arbejde

Mere om Bodil Burian

Der er flere forskellige bøger skrevet af Bodil Burian online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Burians udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den medskabende familie" udgivet af Forlaget Hans Reitzels - "Metodiske tilgange i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal

Mere om Bodil Burians bøger

Der er to tilgængelige bøger af Bodil Burian hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Burian som hæftet. Bøgerne af Burian er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bodil Burians "Den medskabende familie"

Hos Bog & idé er "Den medskabende familie" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Hans Reitzels.

"Metodiske tilgange i socialt arbejde" af Bodil Burian

"Metodiske tilgange i socialt arbejde" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Burian