Bog & idéBodil Busk Laursen

Bøger skrevet af Bodil Busk Laursen

Læs mere om Bodil Busk Laursen
1 produkter
1 produkter
Dansk Værkstedskeramik 1950 - 2010
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk Værkstedskeramik 1950 - 2010Bodil Busk Laursen
290,46 DKK
Hæftet
(0)
Dansk Værkstedskeramik 1950 - 2010

Mere om Bodil Busk Laursen

Du kan kun finde en enkelt bog af Bodil Busk Laursen her hos Bog & idé. Det er "Dansk Værkstedskeramik 1950 - 2010". Det er Museum Tusculanums Forlag, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dansk Værkstedskeramik 1950 - 2010" af Bodil Busk Laursen

Hos Bog & idé er "Dansk Værkstedskeramik 1950 - 2010" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Museum Tusculanums Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Bodil Busk Laursen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Busk Laursen