Bog & idéBodil Cath Nissen

Bøger skrevet af Bodil Cath Nissen

Læs mere om Bodil Cath Nissen
1 produkter
1 produkter
Et liv blandt komikere og skønne kvinder
STREAM
Et liv blandt komikere og skønne kvinderBodil Cath Nissen
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Et liv blandt komikere og skønne kvinder

Mere om Bodil Cath Nissen

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Bodil Cath Nissen. Bogen har titlen "Et liv blandt komikere og skønne kvinder". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bodil Cath Nissens "Et liv blandt komikere og skønne kvinder"

"Et liv blandt komikere og skønne kvinder" er tilgængelig som lydbog. Bodil Cath Nissens "Et liv blandt komikere og skønne kvinder" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Bodil Cath Nissen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Cath Nissen