Bog & idéBodil Cath

Bøger skrevet af Bodil Cath

Læs mere om Bodil Cath
3 produkter
3 produkter
Et liv blandt komikere og skønne kvinder
Klaus PaghKlaus Pagh
169,95 DKK
EBOG
(3)
Klaus Pagh
Mit liv som Cath
Mit liv som CathBodil Cath
99,95 DKK
EBOG
(0)
Mit liv som Cath
Mit liv som Cath
STREAM
Mit liv som CathBodil Cath
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Mit liv som Cath

Mere om Bodil Cath

Der er flere bøger fra Bodil Cath til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Cath.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vejen gennem livet" udgivet af Forlaget Bianco Luno - "Samtale med regentparret" udgivet af Sesam - "Et liv blandt komikere og skønne kvinder" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Et liv blandt komikere og skønne kvinder" udgivet af Bianco Luno - "Mit liv som Cath" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mit liv som Cath" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Bodil Cath

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Bodil Cath hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Bodil Cath kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Cath er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bodil Caths "Vejen gennem livet"

Hos Bog & idé er "Vejen gennem livet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Bianco Luno, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Samtale med regentparret" af Bodil Cath

Det er muligt at købe Bodil Caths "Samtale med regentparret" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Sesam.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Cath