Bog & idéBodil Christensen

Bøger skrevet af Bodil Christensen

Læs mere om Bodil Christensen
1 produkter
1 produkter
Professionernes fundament
Professionernes fundamentBodil Christensen
309,95 DKK
EBOG
(0)
Professionernes fundament

Mere om Bodil Christensen

Bodil Christensen har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Christensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professionernes fundament" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo A/S - "Professionernes fundament" udgivet af Dafolo Forlag - "Billedromaner i brug" udgivet af Dansklærerforeningen - "Flexvidere" udgivet af Books on Demand - "Mange veje til forståelse" udgivet af Books on Demand

Bodil Christensens bøger

Bodil Christensen har fem bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Christensens bøger fås i et udvalg af formater. Christensens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bodil Christensens "Professionernes fundament"

"Professionernes fundament" findes på den digitale boghylde som ebog. "Professionernes fundament" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Christensens serie "Undervisning og læring". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo A/S.

Bodil Christensen "Professionernes fundament"

"Professionernes fundament" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Christensen