Bog & idéBodil Due

Bøger skrevet af Bodil Due

Læs mere om Bodil Due
4 produkter
4 produkter
Athen
BOEGERTILSTAERKPRIS
AthenMorten Brink Iwersen
165,96 DKK
Hæftet
(2)
Athen
Den politiske filosofis historie
Den politiske filosofis historieClaus Bryld
489,95 DKK
Hæftet
(1)
Den politiske filosofis historie
Ovids Metamorfoser
Ovids MetamorfoserBodil Due
199,95 DKK
Hæftet
(2)
Ovids Metamorfoser
Hærværk og helligbrøde
Hærværk og helligbrødeBodil Due
49,95 DKK
Hæftet
(0)
Hærværk og helligbrøde

Mere om Bodil Due

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Bodil Due. På listen nedenfor finder du de seneste af Dues bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Bodil Dues bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Athen" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hærværk og helligbrøde" udgivet af Tidsskriftet Sfinx - "The Cyropaedia" udgivet af Aarhus University Press

Bøger af Bodil Due

Bodil Due har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Dues bøger kommer i flere forskellige formater. Dues bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bodil Dues "Athen"

Det er muligt at købe Bodil Dues "Athen" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Dues serie "Vide verden". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Bodil Due "Hærværk og helligbrøde"

Hos Bog & idé er "Hærværk og helligbrøde" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Tidsskriftet Sfinx.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Due