Bog & idéBodil Ejrnæs

Bøger skrevet af Bodil Ejrnæs

Læs mere om Bodil Ejrnæs
5 produkter
5 produkter
Studiebibelen
StudiebibelenHans Jørgen Lundager Jensen (red.)
939,95 DKK
Hæftet
(1)
Studiebibelen
Gammeldansk Bibel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gammeldansk BibelBodil Ejrnæs
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Gammeldansk Bibel
Dødehavsrullerne
DødehavsrullerneBodil Ejrnæs
119,95 DKK
EBOG
(0)
Dødehavsrullerne
Dødehavsskrifterne og de antikke kilder om essæerne
Dødehavsskrifterne og de antikke kilder om essæerneBodil Ejrnæs
189,95 DKK
EBOG
(0)
Dødehavsskrifterne og de antikke kilder om essæerne
Gammeldansk Bibel
Gammeldansk BibelBodil Ejrnæs
119,95 DKK
EBOG
(0)
Gammeldansk Bibel

Mere om Bodil Ejrnæs

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Bodil Ejrnæs. På listen nedenfor finder du Ejrnæs' seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dødehavsrullerne" udgivet af Eksistensen - "Dødehavsskrifterne og de antikke kilder om essæerne" udgivet af Eksistensen - "Gammeldansk Bibel" udgivet af Eksistensen - "Gammeldansk Bibel" udgivet af Eksistensen - "Studiebibelen" udgivet af bibelselskabet - "Skriftbrug, autoritet og pseudepigrafi" udgivet af Museum Tusculanum - "Dødehavsrullerne" udgivet af Forlaget Anis - "Skriftsynet igennem den danske bibels historie " i serien "Forum for bibelsk eksegese" udgivet af Museum Tusculanum

Mere om Bodil Ejrnæs' bøger

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Bodil Ejrnæs hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Bodil Ejrnæs bøger i udvalgte formater. Ejrnæs har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bodil Ejrnæs' "Dødehavsrullerne"

Det er muligt at købe Bodil Ejrnæs' "Dødehavsrullerne" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Dødehavsrullerne" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Dødehavsskrifterne og de antikke kilder om essæerne" af Bodil Ejrnæs

Det er muligt at købe Bodil Ejrnæs' "Dødehavsskrifterne og de antikke kilder om essæerne" som ebog. Hvis du køber "Dødehavsskrifterne og de antikke kilder om essæerne" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eksistensen.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Ejrnæs