Bog & idéBodil El Jørgensen

Bøger skrevet af Bodil El Jørgensen

Læs mere om Bodil El Jørgensen
5 produkter
5 produkter
Hekserekorden
STREAM
HekserekordenBodil El Jørgensen
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Hekserekorden
Prinsen af Pæremosen
Prinsen af PæremosenBodil El Jørgensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Prinsen af Pæremosen
De dødes hotel - Spøgelseslatter
De dødes hotel - SpøgelseslatterBodil El Jørgensen
309,95 DKK
Indbundet
(0)
De dødes hotel - Spøgelseslatter
Prinsen af Pæremosen
STREAM
Prinsen af PæremosenBodil El Jørgensen
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Prinsen af Pæremosen
Hekserekorden
HekserekordenBodil El Jørgensen
69,95 DKK
EBOG
(1)
Hekserekorden

Mere om Bodil El Jørgensen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Bodil El Jørgensen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra El Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Prinsen af Pæremosen" udgivet af Saga - "Hekserekorden" udgivet af Saga - "Prinsen af Pæremosen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hekserekorden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De dødes hotel - Spøgelseslatter" i serien "Læs løs" udgivet af Gyldendal - "Hekserekorden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Prinsen af Pæremosen" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bodil El Jørgensens bøger

Bodil El Jørgensen har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan finde Bodil El Jørgensen bøger i samtlige formater. Bodil El Jørgensen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bodil El Jørgensens "Prinsen af Pæremosen"

Hos Bog & idé er "Prinsen af Pæremosen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.

Bodil El Jørgensen "Hekserekorden"

Det er muligt at købe Bodil El Jørgensens "Hekserekorden" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil El Jørgensen