Bog & idéBodil Helder

Bøger skrevet af Bodil Helder

Læs mere om Bodil Helder
3 produkter
3 produkter
Textual Analysis, 2. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Textual Analysis, 2. udgaveBodil Helder
359,96 DKK
Paperback
(0)
Textual Analysis, 2. udgave
Textual Analysis, 2. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Textual Analysis, supplementary material, 2. udgaveBodil Helder
170,96 DKK
Paperback
(0)
Textual Analysis, supplementary material, 2. udgave
Kommunikationsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
KommunikationsteoriAnders Ohlsson
503,96 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikationsteori

Mere om Bodil Helder

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Bodil Helder. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Helder.
Bøgerne fra Bodil Helder udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kommunikationsteori" udgivet af HansReitzels - "Sundhedsledelse" udgivet af HansReitzels - "Textual Analysis" udgivet af Samfundslitteratur - "Textual analysis" udgivet af Samfundslitteratur - "Textual analysis" udgivet af Samfundslitteratur - "Textual analysis" udgivet af Samfundslitteratur - "Kommunikationsteori" udgivet af Gyldendal - "Textual Analysis, 2. udgave" udgivet af Samfundslitteratur - "Textual analysis" udgivet af Samfundslitteratur - "Textual Analysis" udgivet af Samfundslitteratur

Bodil Helders bøger

Der er ti tilgængelige bøger af Bodil Helder hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Bodil Helder fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Helder er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bodil Helders "Kommunikationsteori"

"Kommunikationsteori" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

"Sundhedsledelse" af Bodil Helder

Hos Bog & idé er "Sundhedsledelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Helder