Bog & idéBodil Just Christensen

Bøger skrevet af Bodil Just Christensen

Læs mere om Bodil Just Christensen
2 produkter
2 produkter
Mad, mennesker og måltider
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mad, mennesker og måltiderBente Halkier
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Mad, mennesker og måltider
Madsociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
MadsociologiSteen Nepper Larsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Madsociologi

Mere om Bodil Just Christensen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Bodil Just Christensen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Christensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Munksgaard - "Madsociologi" udgivet af Gyldendal - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Bodil Just Christensen

Der er fire tilgængelige udgivelser af Bodil Just Christensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Bodil Just Christensen kan købes i et udvalg af formater. Christensens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bodil Just Christensens "Mad, mennesker og måltider"

Hos Bog & idé er "Mad, mennesker og måltider" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Mad, mennesker og måltider" af Bodil Just Christensen

Hos Bog & idé er "Mad, mennesker og måltider" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Mad, mennesker og måltider" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Just Christensen