Bog & idéBodil Leth Thomsen

Bøger skrevet af Bodil Leth Thomsen

Læs mere om Bodil Leth Thomsen
1 produkter
1 produkter
Kognitiv terapi
Kognitiv terapiHjalti Jonsson
559,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv terapi

Mere om Bodil Leth Thomsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Bodil Leth Thomsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Thomsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kognitiv terapi" udgivet af Munksgaard - "Kognitiv terapi" udgivet af Gyldendal

Bodil Leth Thomsens bøger

Bodil Leth Thomsen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Bodil Leth Thomsen kan købes i flere forskellige formater. Thomsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kognitiv terapi" af Bodil Leth Thomsen

Hos Bog & idé er "Kognitiv terapi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Bodil Leth Thomsen "Kognitiv terapi"

Hos Bog & idé er "Kognitiv terapi" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Leth Thomsen