Bog & idéBodil Pedersen

Bøger skrevet af Bodil Pedersen

Læs mere om Bodil Pedersen
3 produkter
3 produkter
Det er ikke for sent
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det er ikke for sentBodil Pedersen
190,86 DKK
Hæftet
(1)
Det er ikke for sent
Veje og omveje til universitetet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Veje og omveje til universitetetBirgitte Elle
207,46 DKK
Hæftet
(1)
Veje og omveje til universitetet
Grundbog om hjælpemidler
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog om hjælpemidlerMary Petersen
386,96 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog om hjælpemidler

Mere om Bodil Pedersen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Bodil Pedersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vi undersøger Huse" udgivet af GO Forlag - "Vi undersøger huse idebog" udgivet af GO Forlag - "Grundbog om hjælpemidler" udgivet af Gyldendal - "Gå selv" udgivet af Tekst & Idé

Bøger af Bodil Pedersen

Der er fire tilgængelige udgivelser af Bodil Pedersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Bodil Pedersen bøger i udvalgte formater. Pedersens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bodil Pedersens "Vi undersøger Huse"

Hos Bog & idé er "Vi undersøger Huse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af GO Forlag.

"Vi undersøger huse idebog" af Bodil Pedersen

"Vi undersøger huse idebog" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af GO Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Pedersen