Bog & idéBodil Sestoft

Bøger skrevet af Bodil Sestoft

Læs mere om Bodil Sestoft
1 produkter
1 produkter
Projektarbejde i sundhedsvæsenet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Projektarbejde i sundhedsvæsenetPia Dreyer
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Projektarbejde i sundhedsvæsenet

Mere om Bodil Sestoft

Bodil Sestoft har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sestofts nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinik" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Projektarbejde i sundhedsvæsenet" udgivet af Gyldendal - "Klinik" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Bodil Sestoft

Der er tre tilgængelige udgivelser af Bodil Sestoft hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Sestofts bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Sestoft er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klinik" af Bodil Sestoft

"Klinik" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er med i serien "Grundbog i sygepleje". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Bodil Sestoft "Projektarbejde i sundhedsvæsenet"

Det er muligt at købe Bodil Sestofts "Projektarbejde i sundhedsvæsenet" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Sestoft