Bog & idéBodil Stilling

Bøger skrevet af Bodil Stilling

Læs mere om Bodil Stilling
1 produkter
1 produkter
Molekylærbiologi og biokemi
Molekylærbiologi og biokemiBodil Stilling
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Molekylærbiologi og biokemi

Mere om Bodil Stilling

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Bodil Stilling. På listen nedenfor har du Stillings nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Bodil Stilling udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Molekylærbiologi og biokemi" udgivet af Akademisk Forlag - "Biokemi og bioteknologi" udgivet af Ingeniøren-Bøger - "Biokemi og bioteknologi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Molekylærbiologi og biokemi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Molekylærbiologi og biokemi" udgivet af Praxis - Nyt Teknisk Forlag - "Tourism methodologies" udgivet af CBS Press - "Molekylærbiologi og biokemi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Bodil Stillings bøger

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Bodil Stilling hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Stillings bøger fås i samtlige formater. Stillings bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Molekylærbiologi og biokemi" af Bodil Stilling

"Molekylærbiologi og biokemi" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Bodil Stilling "Biokemi og bioteknologi"

"Biokemi og bioteknologi" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ingeniøren-Bøger.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Stilling