Bog & idéBodil Winther Hansen

Bøger skrevet af Bodil Winther Hansen

Læs mere om Bodil Winther Hansen
2 produkter
2 produkter
Psykiatri
PsykiatriLone Lading Katballe
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatri
Kreativitet i ergoterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kreativitet i ergoterapiWinnie Snedker Jørgensen
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Kreativitet i ergoterapi

Mere om Bodil Winther Hansen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Bodil Winther Hansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Winther Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Psykiatri" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Kreativitet i ergoterapi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Bodil Winther Hansen

Der er tre tilgængelige bøger af Bodil Winther Hansen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Winther Hansens bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Winther Hansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" af Bodil Winther Hansen

"Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Bodil Winther Hansen "Psykiatri"

Hos Bog & idé er "Psykiatri" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er en del af Winther Hansens serie "Ergo/fys Munksgaard". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Winther Hansen