Bog & idéBodil Winther

Bøger skrevet af Bodil Winther

Læs mere om Bodil Winther
2 produkter
2 produkter
Akut, kritisk og kompleks sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Akut, kritisk og kompleks sygeplejeLise Hounsgaard
251,96 DKK
Indbundet
(0)
Akut, kritisk og kompleks sygepleje
Basisbog i sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygeplejeKirsten Lomborg
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygepleje

Mere om Bodil Winther

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Bodil Winther. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Winthers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Psykiatri" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Kreativitet i ergoterapi" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Akut, kritisk og kompleks sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal

Mere om Bodil Winthers bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Bodil Winther hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Winthers bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Winther er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bodil Winthers "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter"

Hos Bog & idé er "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Psykiatri" af Bodil Winther

Det er muligt at købe Bodil Winthers "Psykiatri" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er med i Winthers serie "Ergo/fys Munksgaard". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Winther