Bog & idéBodil Wullum Nielsen

Bøger skrevet af Bodil Wullum Nielsen

Læs mere om Bodil Wullum Nielsen
4 produkter
4 produkter
Hvad vi ved om udsatte unge 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad vi ved om udsatte unge 2Bent Jensen
143,96 DKK
Hæftet
(1)
Hvad vi ved om udsatte unge 2
Hvad vi ved om udsatte unge 1
Hvad vi ved om udsatte unge 1Bent Jensen
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Hvad vi ved om udsatte unge 1
Velfærdsstat og befolkning i Danmark, Storbritannien og Tyskland
BOEGERTILSTAERKPRIS
Velfærdsstat og befolkning i Danmark, Storbritannien og TysklandBent Jensen
224,06 DKK
Indbundet
(0)
Velfærdsstat og befolkning i Danmark, Storbritannien og Tyskland
Hvad vi ved om børn og deres opvækstvilkår
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad vi ved om børn og deres opvækstvilkårBent Jensen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Hvad vi ved om børn og deres opvækstvilkår

Mere om Bodil Wullum Nielsen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Bodil Wullum Nielsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Velfærdsstat og befolkning i Skandinavien" udgivet af Gyldendal - "Hvad vi ved om børn og deres opvækstvilkår" udgivet af Gyldendal - "Hvad vi ved om udsatte unge 2" udgivet af Gyldendal - "Hvad vi ved om udsatte unge 1" udgivet af Gyldendal

Bodil Wullum Nielsens bøger

Bodil Wullum Nielsen har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Nielsen kommer bare som hæftet. Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bodil Wullum Nielsens "Velfærdsstat og befolkning i Skandinavien"

Hos Bog & idé er "Velfærdsstat og befolkning i Skandinavien" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Bodil Wullum Nielsen "Hvad vi ved om børn og deres opvækstvilkår"

"Hvad vi ved om børn og deres opvækstvilkår" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Wullum Nielsen