Bog & idéBödvar Gudmundsson

Bøger skrevet af Bödvar Gudmundsson

Læs mere om Bödvar Gudmundsson
1 produkter
1 produkter
Vindenes hjem
Vindenes hjemBödvar Gudmundsson
99,95 DKK
EBOG
(0)
Vindenes hjem

Mere om Bödvar Gudmundsson

Bödvar Gudmundsson har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Vindenes hjem". Det er Jentas, der har publiceret den på dansk. "Vindenes hjem" er desuden udgivet i serien "De islandske udvandrere".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bödvar Gudmundssons "Vindenes hjem"

"Vindenes hjem" er tilgængelig online som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Vindenes hjem" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "De islandske udvandrere". Det er Jentas, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Bödvar Gudmundsson skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bödvar Gudmundsson